Malin Sandell och Ina Elverljung. FOTO: Eleonore Hedin.
Malin Sandell och Ina Elverljung. FOTO: Eleonore Hedin.

OM OSS

Vi som driver retreat för högkänsliga på Österlen heter Malin Sandell och Ina Elverljung. Vi är entreprenörer, terapueter och yogalärare specialiserade inom tanke- och känslohantering och högkänslighet. 

Vi har båda har arbetat professionellt med samtal, coaching och vägledning i skola, på företag och med privatpersoner sedan 2005 och med yoga sedan 2010. Tillsammans har vi utvecklat unika metoder att arbeta med individer och grupper på djupet. 

KONTAKTA OSS

info@hogkanslighet.se
Ina Elverljung, 0736-84 17 97
Malin Sandell, 0736-24 06 52

VÅRA ANDRA SIDOR

MEDARBETARE

STINA STOMBY
Stina har varit en del av retreat för högkänsliga på Österlen sedan 2015. Hon är känsloterapeut, naturterapeut, yogalärare, yogamassageterapeut, andningsterapeut, healer och entreprenör. Stina vägleder dig att komma i kontakt med din egen livskraft, bli medveten om ditt innersta väsen och sanning. Stinas närvaro är helande, hållen och tillåtande. Samtidigt lekande lätt, nyfiket utforskande och naturnära. 

ELEONORE HEDIN
Det är Eleonore som svarar dig när du anmäler dig till ett retreat hos oss eller om du önskar vara volontär. Eleonore går vår HSP-terapeututbildning och tar emot testklienter från september 2019. Tidigare har Eleonore själv varit med på våra retreat, både som deltagare och volontär och är väl insatt i de processer vi leder här på Österlen. Eleonore är högkänslig och otroligt intuitiv. Det är en fröjd att ha henne med som en del av Högkänslighet Sveriges team.