Malin Sandell och Ina Elverljung. FOTO: Eleonore Hedin.
Malin Sandell och Ina Elverljung. FOTO: Eleonore Hedin.

OM OSS

Vi som driver retreat för högkänsliga på Österlen heter Malin Sandell och Ina Elverljung. Vi är entreprenörer, terapueter och yogalärare specialiserade inom tanke- och känslohantering och högkänslighet. 

Vi har båda har arbetat professionellt med samtal, coaching och vägledning i skola, på företag och med privatpersoner sedan 2005 och med yoga sedan 2010. Tillsammans har vi utvecklat unika metoder att arbeta med individer och grupper på djupet. 

KONTAKTA OSS

info@hogkanslighet.se
Ina Elverljung, 0736-84 17 97
Malin Sandell, 0736-24 06 52

VÅRA ANDRA SIDOR

MEDARBETARE

ELEONORE HEDIN
Eleonor har gått Högkänslighet Sveriges HSP-terapeututbildning och håller retreat för högkänsliga steg 1 och 2 tillsammans med Ina eller Malin. Hennes riktning är att vägleda människor till att upptäcka sin egen storhet och använder terapeutiska samtal, yoga, meditationer och andra tekniker för att synliggöra nya perspektiv och skapa förändring. Eleonore jobbar direkt och konkret. På ”världens mjukaste sätt” tycker hon om att ”chocka” människor in i ett uppvaknande på något sätt. Det är också Eleonore som svarar dig när du anmäler dig till ett retreat, till att vara testklient eller volontär. 

KARIN SJÖNNEMO
Karin är HSP-terapeut och yogalärare och leder retreat för högkänsliga steg 1 och 2 tillsammans med Ina eller Malin. Som terapeut Karin vägleder dig lekfullt, vant och tillåtande. Hennes önskan är att kunna bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra. Karin har en särskild förmåga att guida våra högkänsliga kroppar att släppa taget om spänningar, stress och känslor som behöver frigöras genom yoga, guidade meditationer, mjuk sång, dans och musik. (Hon tar gärna fram gitarren under yogavilan - genomljuvligt!)  

JOSEFIN MAGNUSDOTTER

Josefin är HSP-teraputen som vill plocka bort stämpeln som många verkar känna; att det är något ”fel” på dig för att du känner mycket. Istället vill hon ge dig verktyg så att du med hjälp av din högkänslighet kan leva ditt största liv. Josefin är en erfaren och fantastisk "spot-on" terapeut som möter dig med en enorm nyfikenhet på just dig och det liv du längtar efter att leva. Terapin med Josefin handlar självutveckling, att undersöka nya perspektiv och att bredda din medvetenhet och syn på vad som är möjligt. Josefin leder retreat för högkänsliga steg 1 tillsammans med Malin eller Ina. När hon inte är på Österlen är hon högkänslig terapeut på Infinite Yoga Malmö.