YOGALÄRARUTBILDNING

Det här är en 1-årig, djupgående, terapeutisk yogalärarutbildning för dig som söker helheten i yoga, att växa som människa och vara den du är fullt ut.

En personlig och exklusiv utbildning där du under ett år får kontinuerlig individuell vägledning (i grupp) för din självutveckling och ditt medvetna ledarskap. För att kunna säkerställa en hög kvalité på utbildningen har vi valt att ha små grupper med max 12 deltagare/utbildning.

Utbildningen ger dig konkreta verktyg i yogafilosofi, tanke-och känslohantering, förändringsprocesser, medvetandeutveckling, energiförståelse och medvetet ledarskap.

Efter avslutad utbildning kan du intuitivt vägleda andra i olika yogastilar, från mjuk yoga till mer dynamisk yoga, beroende på gruppens behov och med fokus på yogan som självutveckling.

UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG SOM VILL

 • Växa som människa, få tillgång till din kraftfullhet och leva ditt största liv
 • Komma till kärnan och utforska livet ur helt nya synvinklar
 • Bli trygg i din ledarroll, lita till din intuition och utveckla djupt rotad tillit till dig själv och din medvetenhet
 • Öka din självinsikt och självkännedom
 • Leda andra till att leva sin fulla potential
 • Skapa livet medvetet bortom tanken (föreställningar, blockeringar, motstånd, jantelag, rädslor och andra hinder)
 • Vara den du är i alla lägen, oavsett omständigheter
 • Släppa taget om värderingar, dömanden och annat som begränsar dig
 • Bli fri från fysisk, mental och känslomässig stress
 • Använda din känslighet till din fördel
 • Få kunskap om högkänslighet, vad det är och innebär
 • Expandera ditt liv på alla plan, såväl privat som yrkesmässigt


OM VÅR YOGA
Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in yogafilosofi och yogapsykologi i våra klasser, så att du i varje klass får med dig nya insikter och visdomskatter för personligt växande, självreflektion och självmedvetenhet. Vår yoga kommer från olika yogaformer såsom Yin Yoga, Restorative Yoga, Virya Yoga och Prana Flow Yoga.

PRAKTIK
Mellan kurstillfällena kommer du få hemuppgifter, både teori och praktik. Kurslitteraturen ingår.

OM VERKTYGEN & KURSLEDARNA
Utbildningen är skapad av Ina Elverljung och Malin Sandell, båda högsensitiva terapeuter specialiserade inom tanke- och känslohantering, förändringsprocesser, medvetandeutveckling, intuition och självutveckling.

Tillsammans har de utvecklat en unik metod att arbeta med individer och grupper på djupet. Deras vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret. De hoppar över kallpratet och tar klienten direkt till kärnan för att utforska livet ur helt nya synvinklar.

Teknikerna de använder är bland annat hämtade ur yogatraditionen (yogafiliosofi och yogapsykologi), Resan-terapi och Access Consciousness.

Malin & Ina driver yogastudion Infinite Yoga Malmö, kursgården Yogaretreat Österlen och Allt om högkänslighet med kurser i hela Sverige. Båda har arbetat professionellt med samtal, coaching och vägledning i skola, på företag och med privatpersoner sedan 2005 och med yoga & terapi sedan 2010.